Gjesteboken til Thoris Supergutt


Thoris Supergutt 

Hei hei og takk for veldig hyggelig melding. Det var noen morsomme dager i påsken, og håper vi møtes igjen. Hilse masse dine 2 små, og husk å spille cd høyt:) Masse gode hilsner fra Thoris


Sindre Skjong 

Hei
Takk for to flotte forestillinger Søndagen i Påsken, våre to små ligger å sover med hver sin CD fra deg på nattbordet og signerte hender.
Hilsen Sindre, Vera, Lucas og Enzo


Hitech 
This entry is awaiting moderation.


Ellinor Nilsen 

Heia Thoris Supergutt.
Så showet ditt i Bugøynes sist lørdag. Kjempekult show og kjempegøy. Tusen takk for showet :). Neste gang tar jeg med meg min lillebror Benjamin til showet.

Hilsen
Ellinor 6 år


Daniel 

Hei. Takk for kjempekult show på Skeikampen på lørdag.
Vi koste oss kjempemasse og hørte på CD-en i bilen (nesten) hele veien hjem til Romerike på søndag.
Hilsen fansene Emilie og Daniel.


Nicoline & Julian 

Var å så showet på østfoldhallen igår. Kjøpte cd å nå kan barna snart alle sangene alt 🙂

De gleder seg til neSte gang allerede 🙂
Mvh Nicoline & Julian


Thoris Supergutt 

Hey hey hey på dere, Alva og Hanna, og så kult at dere gjerne vil se showet mitt:) det nærmeste blir nok lørdag 9.august på Ullerøydagene i Skjeberg. Da skal jeg ha show på Skjeberg marina ca kl.13.00. Ellers kan dere se på meny «program» på denne siden, andre steder jeg skal ha show. Håper vi sees snart:) hilsen Thoris Supergutt.


Alva og Hanna 

Hei!

Vi er mor og datter og Alva lurer veldig på om ikke du har en liten konsert et sted i Østfold i sommer? Kjører gjerne lengre og vi for du er jo super!! 🙂


Thoris Supergutt 

Hei Sarah og Celine:) så bra at dere liket musikken min. Dere må huske å ha på full guffe på anlegget;) Gleder meg til å showe for dere i Ullerøy og Skjeberg senere i sommer. Da er dere hjertelig velkommen opp på scena for å synge og sanse sammen med meg.


sarah hansen 

Vi hører på cd hver dag på vei til og fra barnehage!! Sarah og Celine digger sangene og vi får med oss showet i Ullerøy og i særp.
Hilsen trofaste fans i 4 år:)


Thoris Supergutt 

Takk for det Kenneth:) Jeg både håper og tror at jeg skal få fram latteren hos mange publikummere i sommer. Tusen takk for god hjelp til denne nye fantastiske hjemmesiden min. Hey hey hey Thoris Supergutt


Kenneth 

Ønsker deg lykke til i sommer! Håper Thoris Supergutt får frem latteren hos barn og voksne!


Powered by Rizzi Guestbook.