Gutta bak

Thor Erling Gulbrandsen – Skuespiller, idé, tekster og melodier

Thor-Erling har bakgrunn fra NRK, der han var med på produksjoner som Fritt Fram, Borettslaget og Åpen Post. Thor Erling har sammen med Asgeir Borgemoen (proglamleder «Fritt Fram» Nrk), hatt stor suksess med ”Asgeir og Thor-Gærning-show”, en familieforestilling spilt nærmere 900 ganger de siste 13 årene, for godt over 1 million publikummere.

Thoris-pekerThor Erling har skrevet og opptrådt i flere revyer, show og teaterforestillinger for både voksne og barn. Han har bl.a. medvirket i kabaretgruppen ”Behind The Mask” og i teateroppsetningen av «Jungelboken». Han har vært på juleturne med Det Norske Blåseensamble, og har show med Hans Petter fra Skrimmel Skrammel i forestillingen «Trall og fall».

Thor Erling er utdannet Barnepleier og har fagbrev som Barne- og ungdomsarbeider. Ved siden av å være artist, arbeider Thor Erling som fagarbeider på en barneskole og som sang- og teaterinstruktør for div barnehager og skoler.

Per Apelseth – idé, tekster og melodier

Per er skribent med fast lørdagsspalte og blogg i Kragerø Blad Vestmar. Pers ”Lakoniske Vers” er en humørfylt kommentar til livet i småbyen.

Per har skrevet og medvirket i show og revyer til glede for små og store. Utga samlingen ”Lakoniske vers fra dessertvognens århundre” i 2001. Per er fysioterapeut og spesialpedagog, ansatt som pedagogisk leder i Kragerø kommune.