Historikk

Thoris Supergutt har de siste årene hatt daglige show gjennom hele sommeren både i Bø Sommarland (2006 og 2007), og på Barnas Hotel ved Kristiansand Dyrepark (2008).

thoris117mbJuli 2007 hadde Thoris Supergutt innslag i barneradioen hver helg. Den gangen het det Kanal 24, nå Radio Norge, og her sang Thoris sine sanger og fant på masse annet gøy for barna.

Gjennom hele 2007 og 2008 har Thoris Supergutt hatt forestillinger ved Barnas Hotell og badeland(Choice Hotell) i Sarpsborg. Høsten 2008 var Thoris også på turne for Sparebanken Sør, gjennom hele Sørlandet, 16 show i 16 byer.

I 2009 hadde Thoris Supergutt 2 forestillinger daglig på Barnas Båt (Stena Line) gjennom hele vinterferien.

Thoris Supergutt har hatt opptreden for Melodi Grand Prix, Festivaluka Sarpsborg (siste sjansen) i 2010. Thoris har også hatt konsert under by:Larm i Oslo 2010 (Herr Nilsen, club:Larm).
Sommeren 2010, har Thoris hatt show på Quality Hotell i Kragerø, 3 kvelder i uken gjennom hele Juli. I tillegg så har Thoris Supergutt ettermiddagshow de 3 siste onsdagene i Juli på «Stopp En Halv» i Kragerø sentrum. Samt en gigant konsert på Jomfruland den 1 August. Thoris har også hatt show i aktivitetsparken «Høyt og lavt» i Juli, og i Dyreparken i Kristiansand i August 2010.
I Juni 2010 ga Universal Music ut cd`en «Våre Aller Beste For Barn». Thoris Supergutt sin sang «Vil bli stor» er en av sporene på cd`en. Andre artister på cd`en kan nevnes: Knutsen og Ludvigsen, Alf Prøysen, Trond Viggo, Titten Tei, Maj Britt Andersen og Olsenbanden Jr.

IMG_5335I vinterferien 2011 underholdt Thoris Supergutt på Norefjell, Quality Spa og Resort. I påsken 2011, hadde Thoris show på Barnas båt, Stena Line. I hele 10 dager hadde Thoris Supergutt 2 show daglig på båten.

Sommer 2011, Thoris Supergutt har fått platekontrakt med Universal Music as. Platen kom ut den 15. Juni, og het «Vil bli stor». I tillegg var Thoris med på P4-sommerturne i Juli 2011. Her presenterte han sin nye cd og nytt show, bla i Hunderfossen familiepark.

Julen 2011/12 presenterte Thoris Supergutt sitt nye JuleRockeShow bla på Quality Norefjell i Romjulen. Her fikk publikum høre de 2 helt nye julesangen til Thoris, «Historien om en julekveld» og «Er det noen snille barn her».

_MG_3429Sommeren 2012, var Thoris Supergutt programleder og underholder på VG sitt velkjente sommershow. Turneen innebar 45 show på 3 uker (2 til 3 om dagen), på de fleste sommerperlene i Norge.

I 2013 har Thoris Supergutt bla markerte seg for alvor i Østfold, etter at Sentrumsforeningen brukte Thoris på 20 av sine største arrangement. I tillegg var Thoris konferansier og underholder gjennom 2 dager på Momarkenfestivalen, samt at han underholdt på Color Fantasy i hele romjulen med sitt forrykende JuleRockeShow.

I 2014 etablerte Thoris Supergutt seg i Skarnes lekeland med daglige show og planer om et lansiktig samarbeid, med sommershow i mange år framover. Han showet på Trysil i påsken og ledet underholdningen under Kiwi sin storslåtte jubileumsfeiring av butikk nummer 600 her i Norge. Romjulsmoro på Color Magic var også i år et høydepunkt. Samtidig var Thoris Supergutt mer aktiv enn noensinne med sine show på festivaler, marknader ol, som feks Bjørkelangen musikkfestival og Messafestivalen i Tønsberg.

IMG_10652015 har vært et rekordår for Thoris Supergutt. Aldri før har han vært mer ettertraktet, og kan bla vise til en helt utrolig dag, den 30.mai.2015, da han i løpet av en og samme dag, hadde 5 show, på fem forskjellige scener rundt omkring i landet. Det var hektisk og moro:) Foruten det hadde Thoris show på fantastiske Hunderfossen familiepark i hele høstferien. Han hadde daglige show på Skarnes lekeland, gjennom sommeren, og i god tradisjon var Thoris Supergutt i år også på Color Fantasy med romjulsmoro. Nevner også at Thoris hadde gleden av å være konferansier på den store nye Sarpsborgfestivalen i år. Det er bare å glede seg til fortsettelsen:)

I tillegg har Thoris Supergutt hatt en rekke enkeltstående show i hele landet, på alt fra rockefestivaler (Bla. Raumarock, Rjukan Rockefestival, Frostafestivalen), marked, musikkfestivaler, juletrefester m.m.