Om Thoris Supergutt Show

Thoris Supergutt lager show for barna, med masse sang, høyt tempo og slapstick-humor.     KnallIMG_9091 og fall er en viktig del av forestillingen. Her vil hele familien fryde seg over et morsomt og lekent show. Thoris Supergutt sine største helter er Elvis og Charlie Chaplin. Og når Thoris henter inspirasjon fra disse to heltene til showet sitt, så er det bare å glede seg til en forrykende forestilling som man sent vil glemme.

Thoris Supergutt har som motto: Å gå på trynet er jo bra, hvis det kan gjøre andre gla’. Han liker å få folk til å le. Når folk ler har de det godt og er gode mot hverandre, mener Thoris. Det hender til og med at Thoris legger feller for seg selv, slik at andre ler og faller for han, når han faller i fellene… Skjønner?

Rockestjerne, superhelt og klovn!
Thoris Supergutt roper ofte: Hey, hey, hey. Det høres nesten litt engelsk ut, og det syns ThorisIMG_7993 er tøft. Hvis Thoris kjeder seg, hender det han finner på tull og tøys og rampestreker. Han har alltid med seg ballonger, og de kan han både smelle og lage rare lyder med. Thoris gjør mye rart for å få oppmerksomhet.

Thoris Supergutt ønsker både barn og voksne velkommen til showet sitt. Han vil at hele familien skal kose seg og bli i godt humør under forestillingen. Og husk: Å gå på trynet er jo bra, hvis det kan gjøre andre gla`