Thoris Supergutt har underholdt siden 2006, for nærmere 400 000 publikummere.

2006 og 2007 daglige show hele juli i Sommarland i Bø. Juli 2007 hadde Thoris Supergutt innslag i barneradioen hver helg.

Gjennom hele 2007 og 2008 har Thoris Supergutt hatt forestillinger ved Barnas Hotell og badeland(Choice Hotell) i Sarpsborg. Høsten 2008 var Thoris også på turne for Sparebanken Sør, gjennom hele Sørlandet, 16 show i 16 byer.

I 2009 hadde Thoris Supergutt 2 forestillinger daglig på Barnas Båt (Stena Line) gjennom hele vinterferien.

thoris9.jpg

Thoris Supergutt har hatt opptreden for Melodi Grand Prix, Festivaluka Sarpsborg (siste sjansen) i 2010. Thoris har også hatt konsert under by:Larm i Oslo 2010 (Herr Nilsen, club:Larm).

Sommeren 2010, har Thoris hatt show på Quality Hotell i Kragerø, 3 kvelder i uken gjennom hele Juli. Thoris har også hatt show i aktivitetsparken «Høyt og lavt» i Juli, og i Dyreparken i Kristiansand i August 2010.

I Juni 2010 ga Universal Music ut cd`en «Våre Aller Beste For Barn». Thoris Supergutt sin sang «Vil bli stor» er en av sporene på cd`en. Andre artister på cd`en kan nevnes: Knutsen og Ludvigsen, Alf Prøysen, Trond Viggo, Titten Tei, Maj Britt Andersen og Olsenbanden Jr.

IMG_5335.jpg

I vinterferien 2011 underholdt Thoris Supergutt på Norefjell, Quality Spa og Resort. I påsken 2011, hadde Thoris show på Barnas båt, Stena Line. I hele 10 dager hadde Thoris Supergutt 2 show daglig på båten.

Sommer 2011, Thoris Supergutt har fått platekontrakt med Universal Music as. Platen kom ut den 15. Juni, og het «Vil bli stor». I tillegg var Thoris med på P4-sommerturne i Juli 2011. Her presenterte han sin nye cd og nytt show, bla i Hunderfossen familiepark.

MG_3429.jpg

Sommeren 2012, var Thoris Supergutt programleder og underholder på VG sitt velkjente sommershow. Turneen innebar 45 show på 3 uker (2 til 3 om dagen), på de fleste sommerperlene i Norge.

I 2013 brukte Sentrumsforeningen Thoris på 20 av sine største arrangement. I tillegg var Thoris konferansier og underholder gjennom 2 dager på Momarkenfestivalen, samt at han underholdt på Color Fantasy i hele romjulen med sitt forrykende JuleRockeShow.

I 2014 etablerte Thoris Supergutt seg i Skarnes lekeland med daglige show og planer om et lansiktig samarbeid, med sommershow i mange år framover. Romjulsmoro på Color Magic var også i år et høydepunkt. Samtidig var Thoris Supergutt på festivaler, marknader ol, som feks Bjørkelangen musikkfestival og Messafestivalen i Tønsberg.

2015, den 30 mai hadde Thoris Supergutt 5 show i løpet av en og samme dag, på fem forskjellige scener rundt omkring i landet. Det var hektisk og moro:) Foruten det hadde Thoris show på fantastiske Hunderfossen familiepark i hele høstferien. Han hadde daglige show på Skarnes lekeland, gjennom sommeren, og i god tradisjon var Thoris Supergutt i år også på Color Fantasy med romjulsmoro. Nevner også at Thoris hadde gleden av å være konferansier på den store nye Sarpsborgfestivalen i år.

2016 ledet nok en gang Thoris, Sarpsborgfestivalen, der han delte samme scene som bla Marcus og Martinus. 5000 glade publikummere var med på dansen, før han reiste videre samme dag og stod foran flere tusen på festivalen Granittrock. Thoris underholdt hele sommeren på Skarnes lekeland, og var en av trekkplastrene på Romjulsmoro på Color Festival.

2017 startet Thoris arbeidet med den siste plateutgivelsen “Litt tøff i trynet”, som kom senere samme året. Hans sommershow hadde daglige opptredener i Skarnes lekeland, og ærverdige Hotel Alexandra i Loen og Thoris stiftet bekjentskap for første gang. Et bekjentskap som sener skulle vise seg å bli så vellykket at her har det blitt mange besøk senere. Thoris sine juleshow skulle vise seg å bli svert populære på juletrefester landet rundt dette året. Samtidig delte han scene med Erna Solberg i Lørenskog i forbindelse med starten på den nye skihallen.

i 2018 har Thoris vært på festivaler fra Kirkenes til Høstspretten i Drangedal. Han underholdt på Artic Race of Norway i Vadsø, og han har besøkt Hotel Alexandra både i påsken og høstferien. Frøyafestivalen, Austvaten Markedsdager, Eikefjordagene, Sarpsborg, Aurskog -Høland og Orkanger er noen av stedene besøkte sommeren 2018. Og sangen “Du Skinner” ble utgitt i forbindelse med “Refleksdagene”.

IMG_1065.jpg

2019 nærmer seg med stormskritt og allerede nå før året er kommet er store deler av vinterferien og påskeferien booket med Thoris show på Hotel Alexandra i Loen.