Thoris Supergutt lager show for barna og hele familien. Med sang og dans, smil og positiv energi, invitere Thoris publikum til å bli med i dansen. Her skal alle føle seg vel, og alle er inkludert. 

Hele familien vil fryde seg over et morsomt og lekent show. Thoris Supergutt har mange helter, bla bestefaren hans, Elvis og Charlie Chaplin. Og når Thoris henter inspirasjon fra disse heltene til showet sitt, så er det bare å glede seg til en forrykende forestilling som man sent vil glemme.

Thoris Supergutt har som motto: Å gå på trynet er jo bra, hvis det kan gjøre andre gla’. Han liker å få folk til å le. Når folk ler har de det godt og er gode mot hverandre, mener Thoris. Det hender til og med at Thoris legger feller for seg selv, slik at andre ler og faller for han, når han faller i fellene… Skjønner?


Til nå har mer enn 400.000 publikummere sett Thoris Supergutt show!
— Thoris Supergutt

thoris10.jpg

Rockestjerne, superhelt og klovn!

Thoris Supergutt roper ofte: Hey, hey, hey. Det høres nesten litt engelsk ut, og det syns Thoriser tøft. Hvis Thoris kjeder seg, hender det han finner på tull og tøys og rampestreker. Han har alltid med seg ballonger, og de kan han både smelle og lage rare lyder med. Thoris gjør mye rart for å få oppmerksomhet.

Thoris Supergutt ønsker både barn og voksne velkommen til showet sitt. Han vil at hele familien skal kose seg og bli i godt humør under forestillingen.